24 uurs zorg thuis maakte het leven gemakkelijker

24 uurs zorg thuis

Al jarenlang zorgde ik voor mijn ouders. Toen 24 uurs zorg thuis op ons pad kwam, was dat een grote verlichting. Mijn ouders zijn al erg oud en ik heb met veel liefde voor hen gezorgd. Op een zeker moment konden zij vrijwel niets alleen. Naar een verzorgingstehuis wilden zij niet en toen besloot ik weer bij hen in te gaan wonen. Dat heeft natuurlijk een aanslag gepleegd op mijn leven, maar dat had ik absoluut over voor de twee mensen die mij het leven hebben gegeven. Online kwam ik op een zeker moment Uw Zorg Compaan tegen. Die bieden allerlei vormen van zorg aan, waardoor ik dat niet meer zou hoeven doen. Met hen heb ik contact opgenomen en wij hebben de wensen en eisen besproken. Al snel was besloten mijn ouders kennis te laten maken met een au pair. De klik was er al gauw.

24 uurs zorg thuis

Altijd 24 uurs zorg thuis

Wij hebben er allemaal geen seconde over hoeven twijfelen. Ik ging het huis uit en de au pair kwam erin. Zij verzorgt schoonmaak van het huis en de medische behoeften van mijn beide ouders. Dit is een ideale oplossing. Zo wist ik zeker dat er goed voor mijn ouders gezorgd werd. En ik kon mijn eigen leven weer oppakken natuurlijk. Het was een driedubbele win situatie voor iedereen!

24 uurs zorg thuis

Erg tevreden

Inmiddels zijn we al een aantal maanden tevreden en nog steeds is iedereen erg tevreden. Als er eens iets moet veranderen of als de au pair vakantie heeft bijvoorbeeld, dan zorgt Uw Zorg Compaan direct voor de meest geschikte oplossing. Zo kan er soms een vervanger komen, of regelen wij dat ik nog een paar dagen blijf. Deze organisatie bestaat echt voor de dienstverlening en daar ben ik super blij mee! Kijk eens op hun website of neem direct contact met hen op.