Alles wat je moet weten over nicotine pouches snus

veilig autorijden als oudere

Nicotine pouches snus zijn de laatste jaren erg in opkomst in Nederland. Deze variant op de snus maakt het bij veel mensen populair door een aantal redenen. In dit artikel worden een aantal redenen gegeven waarom pouches zo populair zijn.

Het verschil tussen pouches snus en snus

Het grootste verschil die je vindt tussen nicotine pouches en snus is dat nicotine pouches tabaksvrij zijn. Door deze eigenschap werden de pouches snus binnen korte tijd enorm populair op de markt en veel verkocht. Men is op zoek naar andere manieren dan roken en snus gebruik. Logischerwijs kom je dan uit op nicotine pouches. Je blijft gewoon de nicotine kick houden, maar dan zonder tabak. Ideaal voor mensen die hun tabaksgebruik willen verminderen en wat gezonder willen gaan leven.

Nicotine pouches snus zijn er in vele smaakvarianten

Voor gebruikers is een van de grootste voordelen van nicotine pouches de smaakvarianten. Je vindt op dit moment zoveel smaken op de markt dat er voor ieder wel wat lekkers bij zit. En natuurlijk kan je variëren met smaken en elke keer weer een ander gebruiken. Als je steeds een nieuwe smaak probeert, dan kom je er snel genoeg achter welke het lekkerst zijn. Dat is sowieso de reden waarom nicotine pouches snus gebruikers in het begin zoveel smaken uitproberen.

Nicotine pouches snus is gezonder dan snus

Voor mensen die vooral gezonder willen gaan leven en nog steeds roken of snus gebruiken zijn de nicotine pouches een uitstekende vervanging. In de pouches zit geen tabak en worden veel gezonder gezien dan de traditionele snus. Steeds meer mensen raken zich bewust van de ongezondheid van roken en snus en doen er daarom goed aan om pouches snus eens uit te proberen. Je hebt al beginner van pouches redelijk wat instap opties die je op een juiste manier kennis laten maken met dit concept.

Pouches snus heeft tegenwoordig een heel comfortabel pasvorm

De pouches zijn de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld en verbeterd. Deze aanpassingen zijn dan ook een van de redenen waarom pouches de laatste jaren zo populair zijn geworden. Wat zijn die verbeteringen dan vraag je je af? Er is bijvoorbeeld een “slim” nicotine pouch op de markt verschenen. Ze hebben het zo ontworpen dat de pouch snus precies en perfect tussen bovenlip en tandvlees passen. Door deze nieuwe pasvorm is de hele ervaring nog een stuk meer comfortabeler geworden. Dit soort verbeteringen moedigen nieuwe gebruikers aan om de pouches te proberen en te laten vervangen door traditionele snus en roken.

Pouches snus op maat gemaakt

De fabrikanten besteden niet alleen aandacht aan de smaakvarianten en comfortabele vorm, maar ook aan de intensiteit van de nicotinezakjes. Zo heeft de ene gebruiker meer nicotine nodig dan de ander. Naast een grote variatie aan smaken vind je ook een grote variatie aan intensiteit. Er zijn voldoende instappers beschikbaar, maar je hebt ook pouches snus die steeds meer intenser zijn. Wat ook jouw behoeftes zijn, er is voor iedere gebruiker wel een juiste intensiteit te vinden.