Borstvergroting voor meer zelfvertrouwen

Kliniek Veldhoven

BorstvergrotingEen Borstvergroting kan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen zult krijgen. Het belangrijkste hiervan is dat het lichaam weer terug in balans komt. Wel zo prettig wanneer kleine borsten je onzeker maken toch? Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat mijn borsten iets groter waren dan cup a, voor mijn gevoel veel te klein. Het leek wel alsof het niet klopte met de rest  van het lichaam. Aangezien het op gegeven moment aan mij begon te knagen, ben ik een kliniek gaan zoeken. Mijn zoektocht heb ik op het internet gedaan en ben op gegeven moment terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven.

Voldoende informatie

Op de website van dit bedrijf had ik voldoende informatie gelezen. Zoveel informatie dat ik er gewoon zin in had om een behandeling te ondergaan! Als eerste is het natuurlijk van belang dat er een afspraak plaats vindt. Tijdens deze afspraak wordt de huid en je lichaam bekeken. Op basis daarvan zullen zij bekijken hoeveel cc er maximum mogelijk is. Mij ging het niet zozeer om extreem grote borsten. Wat ik belangrijk vond, was dat het zou passen bij de rest van mijn lichaam. Dit had ik tijdens de afspraak ook aangegeven. Waarop ik te horen kreeg dat zij mij een cup c aanraden om te plaatsen. Klinkt best gek om te weten dat je na de behandeling plotseling grotere borsten zult hebben. Al was dit wel mijn droom en zou het mij zekerder maken in het leven.

Schaamlipcorrectie

Mijn Borstvergroting uit laten voeren

Op de grote dag dat ik cup c ging krijgen was ik zenuwachtig. Wel positieve zenuwen, echter wist ik nog niet precies wat ik moest verwachten qua pijn erna. Gelukkig werd alles zeer goed en duidelijk uitgelegd. De pijn achteraf was trouwens erg goed te doen hoor! Het was wel gevoelig, maar ik voel mij nu onwijs goed.