Daisyspeler bestellen

Dankzij de aanschaf van een Daisyspeler is het voor veel mensen mogelijk om een krant te lezen, of een goed boek. Veel mensen raken geïsoleerd wanneer zij de middelen niet meer hebben om te kunnen lezen. Niet alleen mensen die slechtziend zijn, of helemaal blind zijn. Ook voor de mensen die dyslectisch zijn of niet goed kunnen lezen is zo een apparaat een uitkomst. Er wordt namelijk door een menselijke stem een boek of krant, of ander leesmateriaal voorgelezen. Hierdoor kunnen mensen die dit niet meer zelfstandig kunnen doen, toch voorgelezen worden.

Via Worldwidevision een Daisyspeler aanschaffen

Worldwidevision is een bedrijf die veel hulpmiddelen in het assortiment hebben. Niet alleen voorleesmiddelen, maar heel veel ander materiaal. Veel mensen die hinder ondervinden in hun dagelijkse leven, kloppen bij dit bedrijf aan. Hier kunnen zij goed slagen om hun lichamelijke klacht te verzachten. Want wanneer je slecht kan zien, of niet goed ter been bent, is het mogelijk dat je al snel in een isolement terecht komt.

Ben jij slechtziend, ben je dyslectisch of zijn er andere klachten waardoor het lezen niet meer mogelijk is, neem dan contact op met dit bedrijf. Zij kunnen alles vertellen over de aanschaf van een voorleesapparaat.

Er gaat een wereld voor je open

Nooit gedacht dat zo een klein apparaatje zoveel voor je kan betekenen. Mijn moeder woont nog op haarzelf en hier zat zij maar te zitten. Zij is slechtziend en daarom is een boek lezen al helemaal niet mogelijk. Tegenwoordig leest zij het ene na het ander boek uit en dat is erg fijn voor haar.