Een behandeling complexe ptss krijgen

Wanneer jij het slachtoffer bent geworden van een zeer traumatisch ervaring, kan het nodig zijn om een behandeling complexe ptss te krijgen. Deze hulp kan je op diverse manieren krijgen of nemen, echter is uit eigen ervaring de hulp en de behandelingen bij PSYTREC voor mij het beste geweest. Hier werken psychologen die speciaal zijn getraind om dit soort behandelingen uit te voeren. Zij hebben niet alleen de opleiding, maar ook de nodige ervaringen om mensen met dit soort klachten te kunnen helpen.

PTSS behandelingen

Stapeleffect van meerdere trauma’s

Het meemaken van een ernstig ongeval of gebeurtenis kan jouw leven drastisch veranderen. Veel mensen maken niet één maar meerdere traumatische gebeurtenissen mee en hierdoor stapelen de klachten zich op. Depressies en angststoornissen kunnen hierdoor ontstaan en als redmiddel grijpen veel mensen naar drugs of drank. Wanneer er helemaal geen uitweg meer te vinden is, komen de suïcidale gedachtes naar voren.

Gelukkig dat er tijdig aan de bel getrokken wordt en op zoek naar de juiste hulp. PSYTREC  heeft de behandelresultaten van de eerste 300 patiënten in kaart gebracht. Zo kan je hier zien wat voor een invloed de behandelingen op deze patiënten hebben gehad. Veel mensen hebben hier een zeer positieve ervaring mee gehad en zijn zeer tevreden over de behandelingen hier. Vooral de verschillende behandelaren die hier de programma’s geven, heeft een bijzonder positief effect op de deelnemers.