Een haartransplantatie in Turkije

Voor veel mensen is hun kapsel van groot belang. Het is dan ook voor veel mensen een enorme ramp als ze merken dat ze kaal worden of bijvoorbeeld last krijgen van inhammen. In het begin zal dit door middel van een goed geknipt kapsel nog wel enigszins verborgen gehouden kunnen worden, maar met de jaren daaropvolgende wordt die kale plek of die inhammen toch onvermijdelijk zichtbaar. De meest voor de hand liggende optie is om dan voor een kort kapsel te gaan of zelfs al je haren af te scheren. Toch kunnen veel mensen niet leven met de gedachte dat ze nooit meer een volle bos haar hebben. Wat je dan kunt doen? Je kunt er voor kiezen om een haartransplantatie uit te laten voeren. Wil je ook nog een beetje op het geld letten? Dan zou ik een haartransplantatie in Turkije aanraden! 

De ingreep

Een haartransplantatie is tegenwoordig één van de meest voorkomende manieren van plastische chirurgie. Het is dan ook tegenwoordig niet meer dan normaal dat je een haartransplantatie uit laten voeren. Het geeft jouw uiterlijk niet alleen een mooie boost, maar ook jouw zelfvertrouwen zal hier de vruchten van plukken. Je hoeft je kale plekken niet meer onder een pet te verbergen en na de ingreep heb je niks om je voor te schamen. De ingreep is opzichzelf ook geen hele ingrijpende. Allereerst zal je verdoofd worden en gedurende de ingreep van een aantal uur zullen jouw haren één voor één van het donorgebied naar de kale plekken worden getransplanteerd. Doordat haar uit het donorgebied voor altijd zal groeien loop je ook geen risico dat je op andere plekken kaal wordt. De eerste resultaten na de ingreep zul je gaan zien na 3 tot 6 maanden en na 12 maanden zul je weer een volle bos met haar hebben.

De prijs

Een haartransplantatie laten uitvoeren is vaak geen goedkope klus. Toch is er wel een goede manier om wat geld te kunnen besparen. De meest populaire is door een haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren. Hier kunnen ze vaak voor de helft van de prijs twee keer zoveel haren transplanteren. Je krijgt dus met recht meer haar voor je geld. Het enige wat je moet doen is zelf een vliegticket boeken, maar vanaf het vliegveld wordt alles voor je geregeld. Meestal verblijf je 2 tot 3 dagen in Istanbul en na die tijd zul je vertrekken met een nieuw kapsel. Uiteraard nog wel even wachten tot alles hersteld is, maar dan pluk je er ook echt vruchten van!