Een laatste groet

rouwstuk

We leven ons leven, en als het even kan, samen! Het is een fijn en hopelijk lange weg totdat we afscheid van elkaar moeten nemen. Het is een mooie tijd geweest waarbij we uiteindelijk van diegene hebben mogen leren, ermee hebben kunnen lachen, en vooral hebben we er heel veel van gehouden. We weten wat diegene voor hobby’s had, wat voor werk hij of zij heeft beoefent maar daarnaast eveneens wat diegene graag als laatste groet had gewild. Los van het feit dat het altijd een moeilijk afscheid zal zijn, wil je er graag een passend afscheid voor laten verzorgen. Het is tenslotte het enige echte moment na zijn of haar leven waarin je een betreffende boodschap kunt uiten via bijvoorbeeld een rouwboeket. Het is dan niet enkel en alleen voor jou, ook niet voor de overige gasten die de betreffende begrafenis of crematie bijwonen, nee, het is een boodschap vanuit jou hart naar de overledene. Zeker niet minder belangrijk is het boeket zelf, het geeft indirect aan waar hij of zij van heeft gehouden, wat eventueel zijn of haar hobby’s waren of wat diegene daadwerkelijk typeerde!

Mogelijkheden rouwboeket

De mogelijkheden van een rouwboeket zijn gelukkig eindeloos. Naast het boeket zelf, heb je de keuze om er een mooie tekst bij te laten verzinnen. Natuurlijk kun je naast de standaard teksten er eveneens eigen verzonnen teksten bij laten maken. Deze teksten worden vervolgens op een zeer mooie manier via bijvoorbeeld een lintje bijgevoegd in wat voor kleur dan ook.
En naast de mogelijkheid om er een tekst bij te verzinnen, is het eveneens mogelijk om er een rouwkaart of speciale rouwlinten bij te laten leveren.

Wat nog meer?

Natuurlijk is het nooit gemakkelijk om de juiste keuze te maken bij dit soort bijeenkomsten. Soms is het verdriet teveel en wil je graag geholpen worden. Juist in deze tijden is het heel mooi om dat met vrienden en familie te doen. Daarnaast is het ook mogelijk om een betreffende rouwboeket inclusief rouwlint, rouwkaart en eventuele eigen tekst tot op dezelfde dag als de betreffende begrafenis, crematie te laten bezorgen. Hier wordt altijd zeer zorgvuldig mee omgegaan. Eventuele tijden en plaatsing zijn hierbij niet alleen belangrijk voor de betreffende familie, maar ook zeker voor de bezorger. Online zijn er gelukkig tal van mogelijkheden te vinden die altijd zullen stroken met wat nodig is. Overhaast daarom niets, maar denk gerust na over welke mogelijkheden er zijn, laat je inspireren. Het kan namelijk uiteindelijk erg mooi zijn. Daarnaast krijgt diegene de laatste groet die het altijd al heeft verdient! Maak er een mooie dag van, en sluit het af met onder andere een compleet verzorgde rouwboeket.

Bron: Wishflowers