Een stralende huid

We beginnen dit verhaal met een onderzoeker, vernieuwer en wetenschapper op het gebied van de huid. Dr. Zein Obagi vervult alle bovengenoemde rollen. Door zijn visie en passie heeft hij producten weten te ontwikkelen die hedendaagse huidproblemen kunnen oplossen. Iedereen wil het liefst een zo mooi mogelijke huid. Helaas liggen er veel gevaren op de loer die dit ideaalbeeld in de weg liggen. Doordat meneer Zein huidproblemen niet als losstaande aandoeningen ziet, maar ze bekijkt vanuit een andere hoek is het hem gelukt om meerdere recepten te maken die voor een gezonde en goed functionerende huid zorgen. Deze twee onderdelen van de huid worden expliciet apart genoemd. Een mooie/gezonde huid kan heel anders zijn dan een goed functionerende huid. Een persoon met make-up op ziet er goed uit, maar onder bijvoorbeeld de foundation kan een huid zitten die beter zou kunnen functioneren. In de afgelopen 20 jaar is meneer Zein op zoek gegaan naar verbeteringen van de huid. Onderdelen zoals rimpels, pigmentvlekken acne en roodheid heeft hij aan kunnen pakken.

Huidverbetering

In samenwerking met het bedrijf ZO (Zein Obagi) Skin Health doelt meneer Zein op algehele huidverbetering. Dit kan op verschillende manieren. Zo zijn er medische en niet-medische resultaten geboekt. Deze resultaten worden ondersteund door uitgebreid klinische rapporten. Het krijgen van een gezonde huid heeft vele factoren, maar begint bij het verkrijgen van een gezonde celdeling. Doordat Zo Skin Health de huid op cellulair niveau weet aan te pakken met therapeutische ingrediënten werken de producten zo goed. Het is van groot belang dat producten niet alleen de opperhuid bereiken. Wanneer alleen de opperhuid wordt bereikt treed er geen verbetering op in de celdeling. Door ook de lederhuid te bereiken kan de weg naar zowel een mooie en gezonde huid als een goed functionerende huid weer beginnen.

Aanpakken

Er zijn veel manieren en delen van de huid die aangepakt kunnen worden. Bekende onderdelen zijn bijvoorbeeld acne en een roodheid van de huid. Ook het tegengaan van ouderdom verschijnselen is een bekende. Over het algemeen is het belangrijk om de huid te kalmeren en de hydrateren. Een gestreste huid zorgt bijvoorbeeld voor roodheid en puistjes. Een goede levensstijl in combinatie met een product die de huid kalmeert kan er snel verbetering optreden. Natuurlijk hoeft niet alleen de huid in het gezicht aangepakt te worden. Overal op het lichaam zit huid en deze huid kan op alle plekken een andere vorm van ongezondheid laten zien. Door te alloceren waar en van wat u last heeft kan de kern aangepakt worden.