Een tandarts waar je je goed voelt

Een tandarts waar je je op je gemak voelt kan een hoop schelen in je ervaring en gevoelens over tandartsen in het algemeen. Daarom wordt geadviseerd om je kinderen ook van jonge leeftijd al mee te nemen naar de tandarts. Dan is het geen enge, vreemde ruimte, maar raken ze gewend aan de omgeving, apparatuur en wellicht zelfs de tandarts zelf. Bij deze tandarts wordt ook rekening gehouden met mensen die angst voor de tandarts hebben. Je kunt dit aangeven en er wordt dan samen met jou overlegd wat jullie kunnen doen, zodat jij je op je gemak voelt.

Met tijd en aandacht

Pas daarna beginnen ze met de behandeling. Met een groot team aan tandartsen, mondhygiënisten en assistentes, moet er wel iemand bij zitten waarbij jij je prettig gaat voelen. Regelmatige controle is natuurlijk noodzakelijk als je je gebit mooi en schoon wil houden. Mocht het dan zo zijn dat er een behandeling nodig is, dan wordt er ook tijd besteed aan het bespreken hiervan. Hierbij komt aan bod wat je kunt verwachten na de behandeling, of er misschien meerdere behandelingen nodig zijn en hoe veel tij de behandeling of behandelingen in beslag zal of zullen nemen. Eventuele risico’s zullen ook besproken worden.

Contact en openingstijden

Deze tandarts waar tijd en ruimte voor jou persoonlijk wordt geboden, bevindt zich in Eindhoven. Je kunt je inschrijven via de website. Als je liever telefonisch contact hebt, kun je op diezelfde website ook een telefoonnummer vinden. Je kunt bij deze tandarts terecht op werkdagen tussen half 8 en 5. Op dinsdagen kun je ook na vijven naar de tandarts, tot maximaal half 9.