Ergonomische muis uitproberen

Ergonomische muis

Het is mogelijk om een ergonomische muis, tijdelijk uit te proberen. Tijdens deze proefperiode heb je de mogelijkheid om drie verschillende modellen uit te proberen. Hierdoor is het mogelijk om te bekijken welk model het beste bij jouw lichaam en werkzaamheden zal passen. Door het gebruik van deze muis, kan je RSI klachten voorkomen. Want je gaat hierdoor een stuk beter zitten en hierdoor belast je geen spieren. Eigenlijk zal ik zeggen, bestel  een proefpakket en bepaal zo, welk model het beste is. Wanneer je via Ergonomique een bestelling plaatst krijg je, behalve de goede service ook nog eens vijf jaar garantie op een product wat je hier hebt gekocht.

Ergonomische muis aanschaffen

Vanaf het moment dat wij op de website van Ergonomique waren terecht gekomen, zijn wij deze eens goed gaan bekijken. Want al het materiaal die je hier kan verkrijgen, hebben een zeer goede functie. Voorheen deden wij ons werk en hoe je erbij zat daar letten wij niet op. Echter naarmate de tijd vorderde, leek het wel of iedereen op onze werkvloer last kreeg van dezelfde klachten. Klachten zoals rugpijn, RSI en ga zo maar even door, hoorden wij dagelijks. Het advies van onze baas was dan ook om te kijken hoe deze klachten van de werkvloer af konden gaan.  Ergonomische muis

Bijzonder goed geholpen

Omdat onze baas wilde weten wat hij eraan kon doen om onze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te laten voeren, zonder hier lichamelijke klachten aan over te houden, zijn wij rond de tafel gaan zitten. Al snel merkten wij dat vooral onze houding achter de computer beter kan. Vooral het gebruik van de muis zorgde al voor veel problemen. Veel mensen zaten verkeerd achter de computer en door een bepaalde werkhouding aan te leren, zorgden deze al voor veel klachten. Door gebruik te maken van een speciale muis, wordt de manier van zitten ook anders.

Een proefpakket aanvragen

Bij Ergonomique is zeer veel mogelijk. Zo kan je het advies vragen van een adviseur, wil jij er zelf niet uit komen wat voor een product het beste bij jou zal passen. Een andere mogelijkheid is het aanvragen van een proefpakket. Het enige wat jij hoeft te doen is een bestelling te plaatsen van in dit geval een Ergonomische muis en de rest wordt geregeld. Binnen een paar dagen krijg je dit pakket al toegezonden. Hierin zitten drie verschillende modellen die jij een paar weken uit mag proberen. Voordeel is dat je nog nergens aan vast zit en ook niet tot koop hoeft over te gaan. Ergonomische muis

Na ongeveer drie weken neemt een medewerker van dit bedrijf contact met jou op om te vragen hoe het bevallen is. Ben jij er al over uit welk model jij moet bestellen, dan is dat meteen geregeld. Echter kan het ook zo zijn dat jij nog geen keuze heb kunnen maken en dan is het mogelijk om deze proefperiode te verlengen. Inmiddels heeft iedereen op onze afdeling een aanpassing gekregen. De ene heeft een andere muis, de ander een voetensteun, of een polssteun.