Facings kunnen zorgen voor meer zelfvertrouwen.

Facings

FacingsFacings kunnen een hele goede oplossing zijn wanneer jij niet blij bent met jouw gebit. Hier heb ik zelf ook mijn hele leven last van gehad tot voor kort. Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee dat ik besloot om een afspraak te maken bij Buchmann. Deze praktijk had ik via een vriendin leren kennen en zij had hier hele goede ervaringen mee. Daardoor had ik ook veel vertrouwen in hen en heb ik meteen een kijkje online genomen. Hier vond ik direct veel informatie over wat het hele proces inhoudt en hoe het in zijn werk zou gaan. Ook heb ik diezelfde avond nog gebeld om wat meer te weten te komen. Tijdens dit gesprek kon ik al mijn vragen stellen en voelde ik mij onwijs op mijn gemak. Soms heb je nog wel eens dat het voelt alsof iemand eigenlijk geen tijd voor je heeft. Dat was hier dus zeker niet het geval en dat vond ik onwijs prettig.

Dit zijn de beste facings

Facings

Mocht jij ook interesse in facings dan kan ik hen echt aanraden. Het fijne is dat jij van tevoren eerst langs kunt komen voor een kennismaking. Tijdens deze afspraak kom je meer te weten en krijg jij ook te horen wat je precies kunt verwachten. Toch vond ik het nog steeds best wel spannend, omdat je nooit van tevoren kunt weten hoe het er precies uit komt te zien. Wel heb ik veel onderzoek gedaan en overal las ik alleen maar positieve verhalen over deze praktijk. Iedereen die hier werkt heeft een opleiding gedaan gerelateerd aan de tandheelkunde en zij hebben dus wel kennis van zaken.  Nu alles achter de rug is, kan ik met zekerheid zeggen dat ik erg blij ben met hoe het er nu uit ziet. Ik vind het echt een aanrader!