Hoe werkt een hoortoestel eigenlijk, dat wil ik graag weten?

Phonak

Hoe werkt een hoortoestel eigenlijk? Vorige week heb ik namelijk te horen gekregen dat ik er eentje moet aanschaffen. Echter wil ik graag eerst weten wat de precieze werking hiervan is, alvorens ik er uberhaupt naar ga zoeken. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de werking en al vrij snel kwam ik terecht op de website van Phonak.

Hoe werkt een hoortoestel

Het belangrijkste is voor mij dat ik gewoon weer de dagelijkse gang van zaken kan doen. Op dit moment durf ik namelijk niet eens mijn eigen auto te besturen. Dit omdat ik bang ben dat ik wellicht iets niet hoor en dan gebeuren er ongelukken. Iets waar ik dus totaal niet op zit te wachten. Zodoende heb ik ervoor gekozen om via het internet te gaan zoeken naar de werking hiervan. Met name welke sterkte ik eigenlijk nodig zou hebben om het uberhaupt te realiseren.

Hoe werkt een hoortoestel?

Een hoortoestel zorgt er als het ware voor dat jouw gehoor wordt ondersteund. Door de juiste sterkte hiervoor in te schakelen krijg je als het ware een boost om het gehoor te verbeteren. Nadat ik dit had gelezen op het internet moest ik nu zoeken naar de juiste toestel. Zo heb ik ervoor gekozen om op de website van Phonak een afspraak te maken.

Lekker slapen

Tijdens deze afspraak kunnen zij namelijk mijn gehoor gaan testen. Hieruit komt een score en op basis daarvan kunnen zij de juiste toestel kiezen. Persoonlijk maakte het mij niet zo heel veel uit welke sterkte ik nodig had. Ik wilde gewoon weer de  stad in kunnen duiken zonder te moeten schrikken omdat ik iets niet heb gezien. Gelukkig begrepen zij dit maar al te goed en nog geen uur later had ik het geschikte toestel al gevonden. Nu moet ik nog mijn eigen angst zien te overwinnen om weer achter het stuur te kunnen kruipen.