Incontinentie tegengaan met Tena

Wanneer je geen controle meer hebt over het urineren of ontlasten heb je vaak last van incontinentie, dit kun je tegengaan met producten van Tena. Een relatief groot aantal mensen in Nederland heeft een vorm van Incontinentie. Het aantal zit namelijk op de 1,6 miljoen Nederlanders. Deze aandoening moet dus ook echt serieus genomen worden. Gelukkig heeft Tena de oplossing voor iedereen die last heeft van incontinentie. Met deze producten zul je vrolijk de dag weer beginnen zonder beschamende ongelukjes.

Een duurzaam product van hoge kwaliteit met Tena

Met de producten van Tena ontvang je een middel dat gemaakt is van hoge kwaliteit. Het bedrijf vindt belangrijk dat jij comfortabel de dagelijkse taken kan doen zonder beschaamd te voelen. Daarom zijn de producten gegarandeerd gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit en hebben een optimale efficiëntie. Als het gaat om comfort zit je hier ook niet verkeerd. Deze producten zijn erg comfortabel om in rond te lopen zodat jij ongestoord jouw activiteiten kan doen. Daarnaast streeft Tena ernaar om de productie duurzaam te maken. Zo heeft dit bedrijf het plan om te produceren met hernieuwbare elektriciteit. Zo wordt de CO2 uitstoot zo laag mogelijk gehouden. Het plan is om de totale CO2 uitstoot van het bedrijf te verminderen met 50% in 2030. 

Koop jouw producten voor incontinentie bij een betrouwbare leverancier

Jouw Tena producten kun je gemakkelijk en eenvoudig halen bij de betrouwbare 123Drogisterij. Deze leverancier zet de klant voorop en zorgt ervoor dat jij een geweldige ervaring zult beleven. Het bedrijf staat bekend om zijn producten van hoge kwaliteit. De producten tegen incontinentie zullen je dus niet teleurstellen. Je zult de bestelling van jouw incontinentiemiddel de volgende dag in huis ontvangen wanneer je voor 23:30 uur bestelt. Daarnaast wordt de bestelling anoniem verpakt zodat niemand hoeft te weten over jouw geheimpje. Voor vragen over continentie kun je ook hier terecht. De producten tegen incontinentie worden verkocht in verschillende soorten. Je kunt Tena slips krijgen in meerdere absorptievermogens. Het hoogste absorptievermogen kan tot wel 4,5 liter aan vloeistof vasthouden. Een lange dag uit is dus geen probleem. Daarnaast zijn ze beschikbaar in verschillende maten zodat jij de perfecte fit kan krijgen. Zo zul je bijna niets voelen bij het dragen van een van deze slips.

123Drogisterij – De specialist in incontinentiemateriaal

Stel de soort incontinentie vast

Om een mogelijke Tena oplossing te vinden voor jouw incontinentie is het nodig om erachter te komen welke vorm van incontinentie je hebt. Zo kan je een overactieve blaas hebben waardoor het lastig wordt om zelf te bepalen wanneer je wilt urineren. Een andere soort die voor kan komen is de aandrangincontinentie. Hierbij zal de blaasspier plotseling samenknijpen op onregelmatige momenten waardoor er niet genoeg tijd is om naar het toilet te gaan. Bij urineretentie ben je niet meer in staat om je blaas volledig te legen. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het lastiger wordt om te beginnen met urineren. Stressincontinentie komt vaak voor bij vrouwen. Hierbij wordt het moeilijker om urine in te houden wanneer er druk op de blaas komt. Je kunt hierbij denken aan niezen, hardlopen en tillen. Een overloopincontinentie zorgt ervoor dat de urine niet meer ingehouden kan worden met een volle blaas. Ten slotte kan er een gemengde incontinentie plaatsvinden waarbij meerdere vormen van incontinentie plaatsvinden.