Instructeursopleiding bij G4S gaan volgen

instructeursopleiding

Onlangs heb ik een instructeursopleiding met een goed resultaat kunnen afronden. Helaas was ik eeninstructeursopleiding tijd terug werkloos geworden en hierdoor bij het UWV terecht gekomen. Maar om dan op zoek te gaan naar ander werk is een hele klus. Gelukkig kreeg ik de kans om aan een training deel te nemen en deze kans heb ik met twee handen aangepakt. 

 HR adviseur Marlies van Blitterswijk en Corporate Recruiter Francine Angenent besloten om mensen vis het UWV aan te trekken en op te leiden. Op deze oproep kwamen veel reacties, waaronder die van mijzelf. Omdat ik in mijn verleden vaak trainingen heb gegeven aan sporters en hierdoor dus ook een geschikte kandidaat was.

De instructeursopleiding heb ik afgerond met een diploma

instructeursopleidingWat was ik blij dat ik een uitnodiging kreeg om aan de instructeursopleiding deel te mogen nemen. Eindelijk zal ik weer een toekomst met werk kunnen hebben, Mits ik natuurlijk deze training met goed gevolg zal afronden. De lessen waren zeer interessant en dat maakt het voor mij alleen maar makkelijker om te volgen. Vroeger had ik al een EHBO cursus gevolgd, maar nu ging ik dingen leren om dit aan andere mensen te kunnen leren. Wel leuk om nu aan de andere kant van een lokaal te mogen staan.

Inmiddels heb ik alweer een paar jaar werk als trainer van een EHBO cursus. Regelmatig geef ik lessen aan mensen die een EHBO cursus willen volgen. Hier leer ik hun de juiste kneepjes, voor het reanimeren en dit blijft mijn favoriete les. Nooit gedacht dat ikzelf de leraar zal worden van deze lessen. Maar door de goede training die ik bij G4S heb gehad, is mijn toekomst er heel anders uit gaan zien. Gelukkig heb ik weer werk en bijzonder leuk werk. Ik als instructeur, wie had dat ooit durven denken?