Laserkliniek Amsterdam is er voor alle huidtypes

Iedereen heeft een andere huid. Veel mensen zullen bij een gevoelige huid niet snel ervoor kiezen om te laseren. Laserkliniek Amsterdam heeft voor iedereen de perfecte oplossing. Zo kan iedereen zijn huid een jonge en verzorgde look geven.  

Het nieuwste laserapparaat

Bij laserkliniek Amsterdam hebben ze het allernieuwste apparaat ter wereld op het gebied van laseren. Dit apparaat kan een vierkant gebied behandelen. Dit zorgt ervoor dat alleen de plek wordt gelaserd wat nodig is en voorkomt brandplekken of irritatie.

De Bios Square Epil maakt het laseren nu 100% pijnloos en mogelijk voor iedereen. Het brengt veel voordelen en geeft iedereen het gewenste resultaat. de haren blijven definitief weg! Veel behandelingen worden vergoed door verzekeraars, controleer dit natuurlijk eerst van te voren om er zeker van te zijn. Wanneer u snel terecht wilt, heeft u geluk dat bij laserkliniek Amsterdam niet last hebt van wachttijden.

Jonge huid

Met de Medcos MicroSkinPolish dat laserkliniek Amsterdam ook aanbiedt, zorgen ze voor huidverbetering en huidverjonging. Dit is namelijk een drie- in-één behandeling van microdermabrasie, koud laser en polishing. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten.

Bij laserkliniek Amsterdam kan je voor vele behandelingen terecht. Wanneer u vragen heeft, kunt u terecht bij een van de vriendelijke medewerkers. Telefonisch of langskomen mag altijd!