Mondhygienist Tilburg: preventieve zorg voor je gebit

Mondhygienist Tilburg

Ben jij op zoek naar een mondhygiënist in Tilburg? Dan raad ik graag tandartspraktijk Vroegh & Yoe aan.

Mondhygienist in Tilburg: behandeling van ontstoken tandvlees

Mondhygienist TilburgZelf kwam ik bij Vroegh & Yoe omdat ik veel last had van ontstoken tandvlees. De tandarts verwees me door naar een mondhygiënist in Tilburg. Zij zag mijn tandvlees in slecht conditie was, ze noemde dit parodontitis.  Ze kon me heel duidelijk uitleggen wat dit was en waar dit door veroorzaakt werd. Er is een behandelplan opgesteld om dit te verhelpen en na een aantal behandeling was de conditie van mijn tandvlees al aanzienlijk verbeterd.

Halfjaarlijkse controle en reiniging

Nu ga ik elk half jaar voor controle en reiniging. Ze verwijderd dan ook meteen tandsteen. Daarnaast  kreeg ik ook goede tips over hoe en waarmee ik mijn tanden het beste kan poetsen en wat ik verder nog kon doen wat betreft reiniging en het verbeteren van de conditie van mijn tandvlees.  Ik ben erg te spreken over deze mondhygienist in Tilburg. Ik vond de behandeling in eerste instantie er spannend. Wist ook niet goed wat ik kon verwachten. Maar ze hebben een hele rustige manier van werken en leggen alles uit tijdens de behandeling. Nu is het nog steeds niet mijn hobby maar ik ben niet meer zenuwachtig voor een behandeling.

Doorverwijzing vanuit eigen tandarts

Mondhygienist TilburgZoals gezegd zit deze mondhygienist in Tilburg in Tandartsenpraktijk Vroegh & Yoe. Heb je al een eigen tandarts en wil je niet overstappen naar een andere tandarts? Dat is geen probleem voor de mondhygiënist van Vroegh & Yoe. Wel is de samenwerking tussen tandarts en mondhygienist belangrijk. Het wordt dan ook gewaardeerd als jouw eigen tandarts een een verwijzing stuurt naar de tandartspraktijk voor de mondhygienist.

Wil je meer informatie over de mondhygienist van Vroegh & Yoe? Bekijk dan de website of neem even telefonisch contact op om een afspraak te maken.