Mondwater gebruiken om een slechte adem te voorkomen

droge mond middel

Wanneer je klachten hebt in je mond, bijvoorbeeld regelmatig last van een slechte adem, droge mond of ontstoken tandvlees, kan dit erg vervelend zijn. Het kan je namelijk erg belemmeren in je dagelijks leven. Gelukkig kan mondwater de uitkomst zijn voor jou. Er zijn namelijk verschillende merken die dit aanbieden en allemaal een bepaald probleem aanpakken. Zo weet je zeker dat je een mondwater kiest die jou gaat helpen om jouw probleempje op te lossen. Lees dus snel verder om te kijken welk soort mondwater het beste bij jou past.  

Een frisse adem met mondwater van Oravall en TonsilFresh 

Wanneer je zeker wilt zijn dat je altijd een frisse adem hebt, zijn de mondwaters van Oravall en TonsilFresh de geschikte keuze voor jou. Ze hebben allebei dezelfde ingrediënten en werken dus op dezelfde manier. De lichte pepermuntsmaak van het mondwater zorgt ervoor dat je direct een frissere smaak in je mond krijgt. Het maskeert echter niet alleen de nare geur, maar het pakt ook echt de kern van het probleem aan zodat de geur ook echt weggaat.  

De ingrediënten van Oravall en TonsilFresh 

Deze mondwaters hebben dezelfde ingrediënten die jarenlang wetenschappelijk onderzocht zijn zodat je zeker weet dat ze niet schadelijk voor je zijn. Daarnaast bevatten ze actief zuurstof dat de strijd aangaat met de schadelijke bacteriën in je mond die een vervelend luchtje veroorzaken en verspreiden. De mondwaters zijn allebei vrij van alcohol en drogen je mond dus niet uit. Een droge mond leidt immers snel tot een slechte adem. 

De juiste keuze met OxyFresh mondwater 

Met het mondwater van OxyFresh weet je zeker dat je goed zit. Het is namelijk een uniek spoelmiddel dat je kunt gebruiken voor verschillende problemen zoals amandelstenen of wanneer je regelmatig last hebt van ontstoken of bloedend tandvlees. Uiteraard helpt het ook tegen een slechte adem en is het ook een uitstekend droge mond middel en zorgt het voor een goede mondgezondheid. Je kunt het mondwater van OxyFresh elke dag gebruiken en door de aangename citrussmaak krijg je meteen een frisser gevoel. 

De ingrediënten van OxyFresh mondwater 

In het mondwater van OxyFresh zitten alleen maar goede ingrediënten zoals actief zuurstof, xylitol, aloë vera en zinklactaat. Het zinklactaat kan op een effectieve manier de slechte adem en aanslag op de tong verwijderen. Het aloë vera werkt tegen ontstoken tandvlees en dankzij de actieve zuurstof worden de bacteriën die de slechte adem verspreiden uitgeschakeld. De xylitol is een stofje dat je tanden beschermt tegen gaatjes en tandsteen. 

Een gezond gebit met Dr. Brite mondwater Mint 

Het mondwater van Dr. Brite is een goede manier om je gebit eens flink te verwennen. Het is namelijk een goede manier om je mond helemaal schoon en fris te maken zonder dat het vervelende of agressieve ingrediënten bevat. Op deze manier krijg je een frisse adem en een gezonde mondholte. Je kunt deze gebruiken wanneer je regelmatig last hebt van een slechte adem, maar ook wanneer je gewoon je mond eens extra wilt verzorgen of last hebt van een ongezond tandvlees. 

De ingrediënten van Dr. Brite mondwater Mint 

De twee belangrijkste ingrediënten zijn kokosolie en geactiveerde houtskool. Deze zorgen er namelijk voor dat je gebit mooi wit wordt. Daarnaast hebben ze ook elk hun werkzaamheden. Zo voedt en verzacht kokosolie je tandvlees en voorkomt het dat je mond uitdroogt. Geactiveerde houtskool ontsmet je mond terwijl het wel het natuurlijk evenwicht behoudt. Verder zit er nog verzachtende glycerine, aloë vera en vitamine C in het mondwater. Doordat alle ingrediënten natuurlijk zijn, kunnen ook kleine kinderen dit gebruiken. Het is namelijk niet erg als je dit mondwater doorslikt. 

Een fruitig begin van de dag met Dr. Brite mondwater Berrylicious 

Dit mondwater van Dr. Brite heeft dezelfde goede eigenschappen als de andere varianten, maar heeft een ander smaakje. In plaats van een munt smaak zoals de meeste mondwaters namelijk hebben, heeft deze een fruitsmaak. Het is een mix tussen aardbeien en frambozen, maar niet op een overdreven zoete manier waardoor het nog steeds een heerlijk fris begin van je dag is. Het zorgt namelijk nog steeds voor een frisse adem en tegelijkertijd ontsmet het ook je mond. Daarnaast krijg je er ook wittere tanden van en houdt het je tandvlees sterk en gezond. 

De ingrediënten van Dr. Brite mondwater Berrylicious 

Dit mondwater is erg goed voor je doordat het alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Zo zit er kokosolie in dat je tandvlees voedt en helpt om gezond te houden. Daarnaast zorgt het ook voor wittere tanden en hydrateert het je mond. Een droge mond is namelijk een grote oorzaak van een slechte adem. Daarnaast zit er ook geactiveerde houtskool in dat je mond helemaal ontsmet op een natuurlijke en aangename manier. Het zorgt ervoor dat het natuurlijke evenwicht van je mond in balans blijft. Tot slot zitten er ook nog antioxidanten, aloë vera en ontzuurde vitamine C in het mondwater. 

Gezonder tandvlees met Dr. Brite mondwater Coco Chai 

Wanneer je op zoek bent naar een mondwater die niet alleen zorgt voor een frisse adem en een gezonde mond, maar die ook zorgt voor gezonder tandvlees en een einde maakt aan je gevoelige tanden, is deze variant geschikt voor jou. Dit mondwater is namelijk speciaal ontworpen voor mensen die last hebben van gevoelige tanden, irritaties in de mond en ontstoken tandvlees. Het heeft hetzelfde effect als oil pulling, een eeuwenoude manier om wittere tanden en gezonder tandvlees te krijgen. Daarnaast verzacht en verzorgt het je mond ook en blijft het fris en gezond. 

De ingrediënten van Dr. Brite mondwater Coco Chai 

De basis van deze smaak is kokosolie en zeezout. Dit zijn twee ingrediënten waar de schadelijke bacteriën in jouw mond niet blij mee zijn. Verder zitten er ook nog andere natuurlijke producten in zoals kaneel, kruidnagel, kardemom olie en aloë vera. Dit zorgt allemaal voor een frisser gevoel in de mond en een goede mondgezondheid. Het is dus een uitstekende manier om je mond schoon, gezond en goed gehydrateerd te houden. Een droge mond is namelijk vaak een grote oorzaak van een slechte adem, wat dit product dus tegen gaat. Voor meer informatie over dit product verwijzen we je graag door naar https://www.demondzorgzaak.nl.