Rouwbegeleiding bij Wilma ter Horst

Het voelt kwetsbaar (en dat is het ook wel, meer dan een beetje), maar ik moet toch mijn hart luchten. Ik wil vandaag graag de prachtige, pijnlijke en intense ervaring delen van mijn heelproces na het verliezen van een geliefde. Hoe en wat zijn niet belangrijk: of je nou je levenspartner of een viervoeter verliest… verlies laat een diepe wond achter die vaak moeilijk of zelfs niet heelt. Ik had zelf heel erg veel last van mijn verlies. Terwijl het leven doorging en de mensen om me heen hard hun best deden om inclusief te zijn en me mee te slepen, leek het mij onmogelijk om een nieuw plekje te vinden op de wereld. Ik ervoer een leegte in en om mij heen, waardoor ik zelfs in gezelschap geen warmte of liefde wist te voelen. Ik was lusteloos en zag geen uitweg. Het vinden van rouwbegeleiding is belangrijk.

 Een opbloeing

Dankzij de persoonlijke aandacht van Wilma, wist ik bij Holistisch Centrum Brabant langzaam maar zeker weer tot mijzelf te komen. Dankzij haar levenservaring en kostbare coaching werd ik steeds sterker en bewuster van de mogelijkheid om door te gaan. De leegte is en blijft er waarschijnlijk nog heel erg lang, maar ook daarmee ben ik een geheel. En ik voel me daarnaast, op dit moment, geheeld. Ik moet Wilma hiervoor oprecht bedanken.