Striae verwijderen bij Dermavisie

Wil jij je striae verwijderen? Kom dan naar Dermavisie

Heb je storende striemen overgehouden aan hard sporten, overgewicht of een zwangerschap. Dus wil jij striae verwijdereren realiseren? Benader dan het bedrijf Dermavisie, want door wordt alles veilig behandeld.
Voor de behandeling krijg je informatie over wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling en wat je het beste kan doen na de behandeling. De gehele huid blijft bij deze laserbehandeling in tact. Daarna wordt de huid een gelijkmatig patroon.  Je mag 6 weken niet in de zon komen. Ook niet zonnebanken, dat is erg belangrijk.

Ernstige complicaties zijn niet mogelijk, het enige wat mogelijk is is een langere en dikkere zwelling. Gemiddeld is een kuur van ongeveer 4 behandelingen met een interval van 4 tot 5 weken.

Mijn ervaring met striae verwijderen!

Een jaar of twee geleden ben ik mezelf gaan verbeteren en ben ik erg af gaan afvallen, dit heeft helaas wat complicaties afgegeven. Erg veel striae’s heb ik nu en daarom ben ik gaan zoeken naar een praktijk die dit voor mij kan verwijderen. Ik zocht op striae verwijderen en ik kwam uit op Dermavisie.
Een afspraak gemaakt en mijn wensen en behoeften verteld. De mensen hebben mij met een gesprekje verteld wat ik kan verwachten tijdens de behandeling en na de behandeling met eventueel mogelijke complicaties.
De behandeling deed geen zeer. Ik ben blij met het eindresultaat en zal mensen aanraden die bepaalde klachten hebben om het bedrijf Dermavisie te benaderen.