Tip: maak de Hier Heb Ik Pijn test

Heeft u last van een blessure of lichamelijke klacht? Vul dan de online fysiotherapie check in van Hier Heb Ik Pijn. Deze check kost u misschien 5 á 10 minuten van uw tijd en geeft een goede indicatie van het daadwerkelijke probleem. U krijgt namelijk een uitgebreid advies met betrekking tot uw fysiotherapeutische klacht en een heldere uitleg per aandoening. Als u het advies heeft doorgenomen kunt u gelijk contact opnemen met de fysiotherapeut voor verdere afhandeling. Wat handig is, is dat u geen verwijsbrief nodig heeft voor de fysiotherapeut. U hoeft dus niet eerst naar de dokter. Voor vragen over Hier Heb Ik Pijn kunt u contact opnemen via het e-mailadres info@hierhebikpijn.nl . De medewerkers staan u overigens graag te woord!

Mijn ervaring met Hier Heb Ik Pijn

In de zomervakantie ging ik samen met mijn partner naar de Alpen toe. Hier hebben we veel gewandeld en genoten van het mooie uitzicht. Nadat ik terugkwam van vakantie kreeg ik opeens een ontzettende last in mijn onderrug. Ik besloot op het internet te zoeken naar het probleem. Ik kwam al snel uit bij de ‘’Hier Heb Ik Pijn Test’’. Ik maakte deze test en er kwam al snel een antwoord uit rollen: Bechterew. Doordat ik dit antwoord kreeg, kon ik gelijk een afspraak maken met de fysiotherapeut. Ik hoefde dus niet eerst naar de dokter te gaan. Hartstikke fijn zo’n test want ik wist ook meteen waar ik last van had!