Waar kunt u mooie sokken met een medisch printje kopen?

Ik hoor mensen in het ziekenhuis altijd praten over het schoeisel dat het beste loopt en het lekkerst zit, maar ik hoor ze weinig praten over sokken. Zelf werk ik nu 15 jaar in het ziekenhuis als verpleegkundige en heb ik jaren lang met de verkeerde sokken aan rond gelopen. Te dun of juist te dik maar nooit echt comfortabel. En dat heb je toch wel nodig als je zoveel uren achter elkaar op de benen staat. En ik had zoiets van het is ook altijd zo serieus in het ziekenhuis dus een beetje leuke sokken zou ook echt geen kwaad kunnen. Op de website medsocks.com bieden ze echt leuke sokken aan met verschillende prints en in verschillende kleuren. De sokken medisch zijn super leuk, met bijvoorbeeld injectie naalden erop, grappig voor de huidige situatie om het een beetje lichter te maken, of de sokken met bacteriën en virussen erop, ze verkopen ook sokken medisch met pleisters, scalpels, ambulances en zoveel meer erop. De sokken zijn lekker lang en zacht, en zien er geweldig uit. Ik heb zelf gekozen voor de sokken medisch compressiesokken, speciaal voor degenen onder ons die lang op de voeten moeten staan elke dag. De sokken hebben een compressie van 15-20mmHg en daarom perfect voor dagelijks gebruik en kunnen helpen om vermoeide benen te voorkomen. Ze zijn uiteraard niet bedoeld voor het behandelen van medische aandoeningen en als ze te strak aanvoelen kunt u ze beter niet dragen. Persoonlijk vind ik ze heerlijk zitten en kan ik ze de hele dag wel aan houden. Ze bieden ook enkelsokken aan voor de mensen onder ons die niet willen dat hun sokken overal boven uitsteken. Met het kopen van deze sokken steunt u ook nog eens een goed doel en dat is natuurlijk altijd mooi. De sokken medisch kunt u ook in de vorm van een abonnement aanschaffen waarbij u dan elke maand de sokken thuis ontvangt in een leuk medisch thema. De prijs ligt dan lager als in de webshop en u kunt op elk gewenst moment opzeggen. Ik ben heel blij met mijn sokken en mijn collega’s willen ze ook!

Ook sokken met een medisch printje nodig om iemand blij te maken? 

Ik merk echt wel het verschil met deze en de sokken die ik hiervoor droeg. Mijn benen zijn een stuk minder vermoeid aan het einde van de dag en ik heb het gevoel dat ik langer door kan gaan. Met de goede schoenen die ik erbij draag lijkt het wel alsof ik op wolkjes loop maar toch heel stevig. Ik heb ze in allerlei leuke kleuren en ik ben blij dat ik ook nog een goed doel steun op deze manier.

Misschien wilt u ook wel leuke medische sokken

Kijk dan eens op deze website, want:

  • Bij elke aankoop steunt u ook nog eens een goed doel.
  • De sokken staan voor stevigheid maar ook voor plezier!
  • Ze zijn in verschillende prints en maten verkrijgbaar.

We moeten niet onderschatten hoe belangrijk het is om de juiste sokken en schoenen te dragen. In ons dagelijks leven maar tijdens werk waar u veel moet lopen is het nog belangrijker. Hoe fijn het is om niet elke avond helemaal kapot thuis te komen en alleen nog maar te kunnen zitten van vermoeidheid? Wat een fijn bedrijf en wat een goed doel om te steunen!

Lees meer…