Wanneer is het belangrijk om een fysiotherapeut te bezoeken?

Er zijn verschillende aandoeningen waarbij u een fysiotherapeut Rijswijk nodig heeft. Misschien heb je net een sportblessure opgelopen. Dan heeft u professionele fysiotherapeuten nodig om uw klachten op te lossen. Daarnaast gaan sommige mensen naar een fysiotherapeut om aan de houding te werken. Te veel zitten op uw werkdag kan pijn in uw nek, rug en benen veroorzaken. Daarom heb je specifieke oefeningen nodig om deze pijn te genezen. Fysiotherapie helpt u ook om het genezingsproces na een chirurgische ingreep te voltooien. Na de operatie kan uw spier zo zwak worden. De fysiotherapeut helpt je dus om spierkracht te krijgen.

Wat is de PhysioEffect-methode?

FysioEffect Rijswijk biedt een bijzondere methode voor fysiotherapie. Deze methode richt zich op het effect van therapie. FysioEffecttherapeut zal zijn best doen om uw klachten volledig te genezen. U zult dus in de toekomst niet dezelfde klacht krijgen. Het type behandeling is afhankelijk van uw klachten. FysioEffect heeft meerdere therapeuten met hun eigen specialisme. Op deze manier kan deze kliniek vele soorten klachten genezen. U kunt bijvoorbeeld naar een sportfysiotherapeut of bekkenfysiotherapeut. Op basis van uw klachten gaat u gewoon naar de gespecialiseerde fysiotherapeut. De professionele therapeut kan al uw klachten volledig aanpakken.

De procedure van vaste behandeling

FysioEffect biedt ook een vaste behandelmethode. Dit zijn de procedures van de behandeling. Eerst moet u uzelf voorstellen en uw klachten in detail uitleggen. De fysiotherapeut stelt een behandelplan op. Deze behandeling vindt plaats op basis van uw afspraak. Ook de behandelplannen worden op uw wensen afgestemd. Na de behandeling zal de therapeut onderzoeken of de klachten volledig zijn verholpen. Het is omdat FysioEffect wil voorkomen dat de klacht terugkomt. Zo kunt u normaal leven zonder dezelfde klachten te krijgen. U hoeft in de toekomst dus geen verdere behandeling te ondergaan.